AO:n JÄSENIEN MUITA SAAVUTUKSIA

2021

Vuosikokouksessa 2021 palkittuja :
 
Vuoden 2020 näyttelykoira palkintoa ei jaeta (palkintoa ei haettu).
 
Vuoden 2020 käyttökoira- palkinnon saa FI KVA FI MVA FI KVA-PKH Maahismetsän Oiva Kamu ja omistaja/ohjaaja Juha Mustonen.

BH-kokeen suorittaneita ei ollut, joten kunniakirjoja ei jaeta.
 

Kiitoksena alaosaston toiminnassa mukana olosta, rottweilerien hyväksi tehdystä työstä ja kannustuksena tulevaan jaettiin seuraavat kannustusmerkit: 

Virpi Klemetti

Virpi oli mukana perustamassa alaosastoa ja toiminut alaosaston hallituksessa useana vuotena. Hän on ollut järjestämässä rottweilerien erikoisnäyttelyitä vuonna 2016 sekä järjestänyt alaosastossa luonnetestejä/MH-kuvauksia ja tapahtumia. Virpi on uusi luonnetesti ylituomari. 

Lea Muhonen

Lea oli mukana perustamassa alaosastoa ja toiminut alaosaston hallituksesta alusta alkaen, vuoteen 2019 saakka rahastonhoitajana. Hän oli järjestämässä rottweilerien erikoisnäyttelyitä vuonna 2016. Lea on rottweiler-kasvattaja.

Mari Karpow

Mari on ollut alaosaston toiminnassa mukana alku vuosista lähtien. Hän on järjestänyt alaosastossa luonnetestejä/MH-kuvauksia, koulutuksia ja tapahtumia

 
 
Vuoden 2021 rottweilerkalenterit jaetaan kiitoksena talkootyöstä Virpi Klemetille ja Tanja Remekselle sekä kiitoksena yhteistyöstä Kontiorannan koirahallin yhteyshenkilö Susanna Pölöselle.
 
 
Lisäksi alaosaston hallitus on kokouksessaan 26.1.2021 päättänyt palkita vuonna 2020 KVA arvon saavuttaneet koirakot:
 
FI KVA FI MVA FI KVA-PKH Maahismetsän Oiva Kamu ja omistaja/ohjaaja Juha Mustonen
FI MVA FI KVA-PKJ BY MVA Banheira Risto-Reipas ja omistaja/ohjaaja Päivi Hujanen.

 Onnittelut!

2020

Virpi Klemetti on suorittanut luonnetestin ylituomarin koulutuksen, ja hänelle on Kennelliitto myöntänyt ylituomari oikeudet ja arvosteluoikeudet luonnetestiin.

 

 

SRY on myöntänyt Päivi Hujaselle Kouluttajamerkin saavutuksistaan kisakentillä koiransa FI MVA FI KVA-PKJ BY MVA Banheira Risto-Reipas kanssa.

2016

Bugbugbear's Nixie, Virpi Klemetti ja Redvilla's Uxi

Redvilla's Uxi ja Virpi Klemetti ovat suorittaneet Suomen Karva-Kaverit soveltuvuus kokeen, jonka myötä he voivat osallistua vapaaehtoiseen sosiaaliseen toimintaan vanhusten, kehitysvammaisten, lasten ja nuorten kanssa esimerkiksi vanhainkodeissa ja kouluissa.