AJANKOHTAISTA

Vuoden 2023 Rottweiler kalenteri on jälleen täällä 🤩 ‼️Tilaa omasi viimeistään 15.11. ‼️ Kalenterin hinta 10 e/kpl + mahdolliset postikulut. Tilaukset sähköpostiin pkrottweiler@gmail.com Tilauksessa ilmoita kuinka monta kalenteria haluat ja postitetaanko kalenterit vai noudatko kalenterit. (Noutopaikka ilmoitetaan myöhemmin).
🌟 Alaosasto järjestää MH-luonnekuvauksen 17.-18.9.2022 Särkivaarankylätalolla. Lämpimästi tervetuloa! 🌟

Kello- ja Mestaruuskisat 15.-17.7.2022

Kellokisat kutsuvat jälleen!
Mikäli olet halukas edustamaan Pohjois-Karjalan alaosastoa ilmoittaudu mahdollisimman pian ao:n hallitukselle pkrottweiler@gmail.com.
HUOM! 1. ja 2. luokkien koirakot kisaavat vain joukkueissa.
Alaosasto maksaa kisaan osallistuneille alaosastoa edustaville koirakoille ilmoittautumismaksun kuittia vastaan takautuvasti.

🌟 Alaosasto järjestää Kirsi Petäjämäen tottelevaisuuskoulutuksen 23.-24.7.2022. Koulutus järjestetään Kulhon kentällä Joensuussa. Ilmoittautuminen ja tiedustelut pkrottweiler@gmail.com. Lämpimästi tervetuloa 🤸🏼‍♀️ 🌟
🌟 Pohjois-Karjalan alaosasto järjestää Juha Mustosen metsäjälkikoulutuksen 4.-5.6.2022 Apukouluttajana toimii Katja Eskelinen. Ilmoittautuminen ja tiedustelut pkrottweiler@gmail.com 🌟 Lämpimästi tervetuloa 🤸🏼‍♀️
Alaosaston järjestämille omistajakursseille on vielä tilaa 17.3.2022 ja 16.4.2022. Tervetuloa!
💥 Alaosasto järjestää omistajakurssin triplana tänä keväänä 💥 Kurssi on tarkoitettu ensisijaisesti uusien rottweilereiden omistajille. Kurssi on ilmainen. Tervetuloa kurssille 🤩
💥 Alaosasto järjestää Anu Vehviläisen tottelevaisuuskoulutuksen maaliskuussa 🤩 Ilmoittautumiset ja tiedustelut pkrottweiler@gmail.com . Tervetuloa 🤸🏼‍♀️

Leikityspäivä 12.2.2022

Alaosasto järjestää koirien leikityspäivän 12.2.2022 Kontiorannan koirahallilla, leikittäjänä Juha Venäläinen. 

Ilmottautuminen ja tiedustelut pkrottweiler@gmail.com

Tervetuloa!

Tervetuloa Pohjois-Karjalan alaosaston sääntömääräiseen vuosikokoukseen!

Tervetuloa Pohjois-Karjalan alaosaston sääntömääräiseen vuosikokoukseen 5.2.2022 klo 14 ABC Marjalaan (os. Marjalantie 18, Joensuu).
Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat sekä palkitaan vuoden koirakot.
Toivomme paikalle runsaasti osallistujia sekä innokkaita jäseniä vapautuville hallituspaikoille. Kaikki jäsenet ovat tervetulleita toimintaan mukaan, aikaisempaa kokemusta hallitustyöskentelystä ei vaadita. Paikalla kahvitarjoilu.
Tervetuloa!

Hei

Joulu lähestyy vinhaa vauhtia.

 

Lämmin kiitos kaikille tapahtumiin osallistuneille, talkoolaisille sekä hallituksen jäsenille.

Tänä vuonna toteutui leikityspäivä, MH-luonnekuvaus viikonloppu sekä rottweilerin hankintaa harkitseville muutama omistajakurssi.

 

Heinävaarassa odottaa lumien sulamista sopimusmaastot maastolajeja treenaaville. Kesäkaudella Kulhon kentällä on jäsenten vakiovuoro tottelevaisuuskoulutukseen maanantaisin klo 17-20.

Olisitko kiinnostunut osallistumaan, käynnistämään yhteistreenejämme ja/tai ohjaamaan toisia samalla omat koirasi treenaten?

Muistathan, että tällä hetkellä on käynnissä vuoden näyttely- ja käyttökoira ilmoittautuminen sekä kinkun sulatus yhteistreenit järjestetään Särkivaaran kylätalolla ma 10.1.2022 klo 18.00 alkaen, tulethan mukaan.

 

Ensi vuodelle hallitusjäsenet ovat tehneet jo tapahtumasuunnitelmia. Tarvitsemme reippaita apulaisia pieniin tehtäviin tapahtumien toteutumiseksi. Tulethan mukaan.

 

Toivotamme kaikille hyvää joulun aikaa. 

 

pj Tanja Remes & hallitustontut

VUODEN KÄYTTÖ- JA NÄYTTELYKOIRAT

 

Ilmoitathan koirasi tulokset 10.1.2022 mennessä osoitteeseen pkrottweiler@gmail.com

✨HUOM!✨
✨Kilpailuun osallistuvan koiran omistajan tulee olla SRY Pohjois-Karjalan alaosaston jäsen.Mukaan otetaan viisi (5) tulosta.✨

- Jokaisen tulee itse ilmoittaa kaikki kilpailuun mukaan haluamansa tulokset alustavine pistelaskuineen annettuun määräaikaan mennessä alaosaston hallitukselle.
- Vain ilmoitetut koirat ovat mukana kilpailussa.
- Tuloksista tulee selvitä näyttelyn AIKA, PAIKKA ja TULOS ja mistä ko. pistesumma koostuu, eli millä laskutoimituksella kyseiseen pistepottiin päädytään.
- Hallitus tarkistaa pisteet. Tulosten oikeellisuus pyydettäessä todistettava.

Pistetaulukot löytyvät Vuoden koirakot- osiosta. 

Vuoden 2022 Rottweiler-kalenterit ovat tilattavissa

 

Kalenterin hinta on 10€ . Hallituksen jäsenten kyydissä kalentereita kulkeutuu Pohjois-Savoon sekä Joensuuhun. Sitovat tilaukset 14.12. 2021 mennessä osoitteeseen
pkrottweiler (at)  gmail.com ✨

Kello- ja Mestaruuskisat 17.9.-19.9.2021 Harjavallassa

Vuoden 2021 Kello- ja Mestaruuskilpailut järjestetään 17.9.-19.9.2021 Harjavallassa. 

 

Alaosaston jäsenistöltä on kyselty Facebookissa kisoihin osallistuvia, mutta yhtään ilmottautumista ei ole hallitukselle tullut.

Alaosasto tukee perinteisesti omaa joukkuettaan rodun päätapahtumassa.

Maasto- ja kenttäsopimukset

Alaosasto on solminut käyttösopimuksen Joensuun kaupungin kanssa metsäalueesta Heinävaarasta maastolajien treenaamista varten. 

Alue on alaosaston jäsenten käytössä. Koirien on oltava alueella omistajan/haltijan valvonnassa ja koulutuksen tulee tapahtua niin, ettei rauhoitettuja riistaeläimiä häiritä niiden lisääntymisaikana. Alue on luonnollisesti pidettävä siistinä. 

 

Tarkempia tietoja maastoalueesta saat pkrottweiler (at) gmail.com / Tanja Remes. 

 

Lisäksi alaosasto on tehnyt vuokrasopimuksen Kulhon kentästä os. Pönkäniementie 4b, Kulho. Alaosaston vakiovuoro on maanantaisin klo 17-20. Kenttä on pidettävä siistinä esim. roskista tai koirien jätöksistä ja koirien on oltava valvonnan alaisina. 

Koulutusohjaajat huomio! Koulutus- ja koetoimikunta järjestää SRY:n alaosastojen ja rottweilerkerhojen koulutusohjaajille Teams-luennon aiheesta kuinka tunnistaa ensimerkkejä alkavista ongelmista koiran kanssa, ja miten ohjata niistä pois. Luento on maksuton. Ilmoittautumiset sähköpostitse: anuvehvilainen@gmail.com

Alaosasto järjestää MH-luonnekuvauksen 29.-30.5.2021.

 

Ilmottautumiset ja lisätiedot

virpi.klemetti@telemail.fi 

Alaosasto järjestää jälleen suositun omistajakurssin 26.4.2021.

Kurssi tapahtuu teams etäyhteydellä.

Lisätietoa/ilmoittautumiset: paivi.hujanen@ramboll.fi

 

KURSSI ON TÄYNNÄ.

TERVETULOA!

LEIKITYSPÄIVÄ

Alaosasto järjestää leikityspäivän 09.01.2021 Kontiorannan koirahallilla. Leikittäjänä Juha Venäläinen. 

Tarkemmin asiasta TAPAHTUMAT osiossa.

Vaatteita alaosaston logolla

Alaosaston vaatteita on mahdollista tilata Joen Tukkutiimin verkkokaupasta osoitteesta https://tukkutiimi.fi/fi/c/197/sry-pohjois-karjala

Valikoimassa on T-paita, pitkähihainen, kaksi erilaista hupparia, collegetakki, kaksi erilaista pipoa ja tuubihuivi. Vaatteista löytyy oma malli sekä miehille että naisille, ja vaatteita voivat tilata kaikki (ei tarvitse olla SRY:n jäsen).

Vaatteiden värivaihtoehdot ovat musta ja punainen, johon voi valita logon samoilla värivaihtoehdoilla. Yläosissa on rintalogo painatus. Pipon voi tilata myös heijastin logolla.

Tilauksien toimitustavoissa on mahdollista mm postitus tai noutomyymälästä. Huom! Tilaukset ovat tilaajan ja Joen Tukkutiimin välinen kauppa. 

Mikäli SRY:n Pohjois-Karjalan alaosaston valikoimassa ei ole mieluisaa vaatetta, ota yhteyttä Joen Tukkutiimiin. Alaosaston logoa voi käyttää myös muissa vaatteissa, mutta huomioithan että hinnat määräytyvät Joen Tukkutiimin mukaan.

Rottweiler-kalenteri 2021

Vuoden 2021 rottweiler-kalenteri on saatavilla!

Kalenterin voi tilata alaosaston kautta, hintaan 10€/kpl, ilman postimaksuja, ja kalenterin voi noutaa Virpi Klemetiltä.

Jos haluat tilata vuoden 2021 rottweiler-kalenterin alaosaston kautta, ilmoita siitä viimeistään 04.12.2020 sähköpostilla virpi.klemetti@telemail.fi.

 

Kalenterin voi tilata myös suoraan pääyhdistykseltä, ohjeet tilaukseen löytyy täältä: https://www.rottweiler.fi/uutiset/rottweiler-kalenteri-2021/ 

 

 

Omistajakurssi

Alaosasto järjestää omistajakurssin 06.01.2021!!

 

Ensimmäinen kurssi joulukuulta meni nopeasti täyteen, joten Päivi pitää toisen kurssin heti vuoden alussa 😊

Kurssi tapahtuu teams etäyhteydellä, joten osallistua pystyy mistä päin Suomea.

Lisätietoa/ilmoittautumiset: paivi.hujanen@ramboll.fi

 

OMISTAJAKURSSI TÄYNNÄ!!